ABI PATAT

ABI PATAT Patat van Abi; de lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1251 beoordelingen
13 okt 2019 om 20:34 Had besteld voor 17.40 en het eten kwam al rond 16.20. En het eten van abi is altijd top. Geen slappe patat precies goed. Love you abi
13 okt 2019 om 16:40 Beste snack van Abi
11 okt 2019 om 20:06 Ik schrijf niet vaak reviews, maar dit is echt goed eten en vlgs mij bezorgd de eigenaar hetzelf. Echt super! Wij komen terug!! -Joost.
10 okt 2019 om 21:08 Heel snelle bezorging. De mexicano en sitostick waren iets te hard gebakken.
10 okt 2019 om 13:53 Ik wilde eigenlijk een patatje, maar zag de kipburger bij populaire gerechten. Die dus gekozen en de lekkerste ooit! Ga ik zeker vaker bestellen. De bezorgtijden was ietsje langer maar het was een zondag en regende als een gek. Hele vriendelijke bezorger!
10 okt 2019 om 0:06 Abi gezellige beleefde man eten top en hij maakt je vrolijk
7 okt 2019 om 10:30 Heel lekker eten! Niet koud :) wel beetje laat maar dat kan je verwachten op zondag. Vriendelijke bezorger!!
3 okt 2019 om 9:29 Gisteren mijn vriendin voor het eerst getrakteerd op een kapsalon kip shoarma. Ze had zelfs nog nooit eerder een kapsalon gehad. Ze vond het fantastisch. Bezorging ook top. Misschien ga ik komend weekend weer bestellen. Lekker gek!
29 sep 2019 om 18:27 Helemaal top zoals altijd. Niks op aan te merken. Saus lekker apart in bakjes.
27 sep 2019 om 19:49 Zeer klantvriendelijk plus lekker eten.
27 sep 2019 om 19:34 Perfect